Hårt bröd fullkorn råg fibrer ca 18% typ Ryvita mörkt
🥖
Bröd
66%
Kolhydrater
17%
Protein
10%
Fibrer
6%
Fett
kolhydrater
protein
fett
fibrer
syror
alkohol
Kolhydrater:
57,6 g
Protein:
14,6 g
Fibrer:
17,6 g
Fett:
2,5 g
Välj vikt:
Per 100 g
Per 200 g
Per 300 g
Per 400 g
Per 500 g
Energi:
349 kcal
Kolhydrater:
57,6 g
varav
socker
:
1,8 g
Protein:
14,6 g
Fibrer:
17,6 g
Fett:
2,5 g
varav
mättat fett
:
0,3 g
varav
enkelomättat fett
:
0,3 g
varav
fleromättat fett
:
1,2 g
Vitaminer
Vitamin B6
: 0,3 mg
21,43% av DRI
Folat
: 37,3 µg
12,43% av DRI
Tiamin
: 0,13 mg
11,82% av DRI
Riboflavin
: 0,11 mg
7,86% av DRI
Vitamin E
: 0,74 mg
6,17% av DRI
Niacin
: 0,91 mg
5,69% av DRI
Mineraler
Fosfor
: 350 mg
50% av DRI
Kalium
: 505 mg
25,25% av DRI
Zink
: 2,32 mg
23,2% av DRI
Järn
: 2,97 mg
21,21% av DRI
Magnesium
: 78 mg
20,8% av DRI
Salt
: 0,8 g
13,33% av DRI
Selen
: 5,51 µg
10,02% av DRI
Jod
: 11 µg
7,33% av DRI
Kalcium
: 43 mg
5,38% av DRI
Kolhydrater
Socker
: 1,8 g
2% av DRI
Fett
Mättat fett
: 0,3 g
1,5% av DRI
Mer bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer 15,5% typ Husman
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn vete m. vallmofrö fibrer 5,5%
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer 14,5% typ Vika
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer 16% typ Finn crisp
🥖 Bröd
Källa: Livsmedelsverket